×

ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİMLERİ

Öğrenci Konseyi Seçim Kurulu, 2021 yılı seçimleri ile oluşan Çankaya Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin 18 üyesinin 11’inin mezun olması ve Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu’nun 7 üye ile yetersiz sayıda kalması konularını görüşmek üzere 22 Eylül 2022 tarihinde toplanmış; toplantıda Ara Seçim yapılması  kararlaştırılarak seçim takvimi belirlenmiştir.

Toplantıda, Çankaya Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi’nin Madde 7 ve 9 (2) fıkrasında belirtilen “Bölüm/program/fakülte/MYO öğrenci temsilcisinin seçilme niteliklerini kaybetmesi ya da herhangi bir nedenle süresi bitmeden önce görevinin sona ermesi halinde kalan süreyi tamamlamak üzere, ilgili bölüm/program/fakülte/MYO’da bir ay içerisinde aynı usulle yeni bir temsilci seçilir” hükmü uyarınca, boşalan üyelikler için yapılacak bu Ara Seçimin online olarak gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.

Buna göre Genel Kurul üyelikleri boşalan İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, Psikoloji, İç Mimarlık, Mimarlık, İktisat, İşletme, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği Bölümlerinde belirtilen Seçim Takvimine uygun şekilde Ara Seçim düzenlenecek ve kalan süreyi tamamlamak üzere Öğrenci Konseyi Genel Kurulu, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulları oluşturulacaktır.

Bu kapsamda aşağıda isimleri belirtilen akademik/idari personelin Seçim Kurulu üyesi olarak görevlendirilmiştir:

Öğr. Gör. Dr. Ali Özkan ÇAKIRLAR (Başkan) – FEF/İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Gülce GÜMÜŞLÜ TUNÇAĞIL – Hukuk Fakültesi

Öğr. Gör. Burçin TUNA – Bilgi İşlem Daire Başkanlığı